Contact » +32 479 53 62 84

Overzicht artikels

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende artikels

Dag Clubbers, Nog een verslag van het weekend 15-16 september: Westerlo: De straten verder gedrukt, ze liggen en zijn geschilderd. De locomotieven: geschilderd en mannekes in gezet.
Dag beste clubbers, ACDC: Wat bomen bij geplant. Begonnen met het verlengen van het voorste pendelspoor. Strijkplank: Klaar gemaakt voor tentoonstelling. 3 Verlichtingspalen hersteld.
Dag beste clubbers, vandaag een kleine opkomst, maar een productieve avond. ACDC: Verder gedaan met het verlengen van het eerste pendelspoor.
Dag beste clubbers, een klein verslag. Westerloo: De groendienst is ijverig bezig. De fontein krijgt een kleurtje. Weer wat schaalmeters kassei gedrukt. Begonnen met de constructie voor het transport.
Dag beste clubbers, de eindsprint wordt ingezet voor Leuven. ACDC: Nog wat bomen geplant.
Dag beste clubbers, vandaag op verschillende fronten gewerkt. De prioriteit gaat nu volledig naar Westerlo. De groendienst is langs geweest en de hoven zijn gedaan. Roger heeft een nieuwe span inrichting gemaakt voor de fries. Bart heeft zich omgeschoold tot kasseilegger. Enkele schaalmeters kassei gedrukt.Nu kunnen we met twee man…
Dag beste clubbers, vandaag weer wat gewerkt. ACDC: Weer een reeks bomen gemaakt.
Dag MSC-liefhebbers van de Kempen. ACDC: Nieuwe treinsamenstellingen uitgetest en goedgekeurd.
Dag beste clubbers, vandaag een kleine opkomst, maar toch een productieve avond.
Dag allemaal, ACDC: de pendelautomaten lopen als een trein. een zwarte doek hangen ipv het wit papier zal geen goed resultaat opleveren. Wie heeft er sterke lampen om boven de baan te hangen om dat eens te testen?
Dag beste clubbers, Een verslag van 12juli: ACDC: De derde pendel is aangesloten en werkt. Nu rijden er 4 treinen op ACDC. Er zijn nog 2 pendelsturingen te koop bij de club. Wie interesse, heeft laat maar iets weten.
Dag beste clubbers, vandaag een productieve dag. ACDC: De tweede pendel is aangesloten en getest. De sporen van de derde pendel zijn gelegd en de draden zijn eraan gesoldeerd. Volgende week de automaat eronder . Weer wat bomen gemaakt.